Bijzondere ALV 16 mei 20:00

ALV-HRC

Beste HRC’er,

Op maandag 29 april is u allen per mail een brief gestuurd over de voortgang van de bouw van ons fantastische clubhuis. Heeft u deze brief niet ontvangen, dan kunt u deze alsnog opvragen bij ondergetekende.

Voor een nadere toelichting en financiële onderbouwing, nodigen wij u daarom uit voor de Bijzondere Algemene Leden Vergadering van de Haagsche Rugby Club. Deze vindt plaats op donderdag 16 mei om 20.00 uur in het clubhuis.

Let op: deze algemene ledenvergadering komt niet in de plaats van de laatste ledenvergadering van het seizoen, deze vindt plaats op donderdag 6 juni om 20.00 uur.

Alle leden van 16 jaar en ouder hebben zelf stemrecht. Voor alle leden onder de 16 jaar zijn de ouders/verzorgers van harte welkom.

Wij hopen u graag te zien donderdag 16 mei.

Met 0vale groet namens het bestuur,

Birgit Steerneman