BIG thanks

  -   HRC 1
dank aan spelers die selectie verlaten

Zoals ieder jaar vertrekken vertrekken er ook dit jaar een aantal selectiespelers en zijn er ook spelers die (tijdelijk) stoppen of hun rugby carrière (een tijdje?) elders voortzetten. Dat geldt Ryan Berrevoets, Mattes de Bosch Kemper, Joshua Kessler, Dominique Kühn, Bobby Leahy, Castor Magis, Ayrton Pieterse, Luc Schöller en Ian IJmkers. HRC is al deze spelers veel dank verschuldigd voor hun inzet en bijdrage. Voor ieder van hen blijft de deur op HRC open en we hopen ze nog vaak op de club te mogen begroeten (aan de bar of op het veld).

Aan twee van de hierboven genoemde selectiespelers, die hun lange rugby-carrière bij HRC vorig jaar afsloten, besteden we graag (en meer dan verdiend) extra aandacht.

De eerste is Ayrton Pieterse. Ayrton – telg uit de rugby-familie Pieterse – speelde vanaf zijn jongste jeud bij HRC en schopte het – na een tijd ervaring op te hebben gedaan in het buitenland – tot vaste waarde en dragende speler van ons eerste. Hij was ook trainer bij o.a. de Colts, captain van ons vlaggenschip, enkele jaren club-captain en nu dus met “rugby-pensioen”….(In de wandelgangen is opgevangen dat hij misschien overweegt toch training blijven geven, dus wie weet.)

De andere is Ryan Barrevoets, een dragende speler van ons eerste met een enorm aantal caps in HRC1 achter zijn naam (hij was al een vast waarde in ons eerste ten tijden van het laatste kampioenschap in 2013/2014), gevreesd en bewonderd om zijn fitheid en zijn tackelendvermogen. Geen wonder dus dat Ryan – nu hij zijn carrière als selectiespeler van HRC beëindigd – aan de slag gaat als voorwaartse trainer (bij RC Hoek van Holland, formerly known as The Hookers).

HRC wil Ayrton en Ryan hierbij extra bedanken voor hetgeen zij jaar na jaar hebben betekend voor onze club, hoopt ze nog veel en vaak op HRC te mogen zien en wenst hen – en de andere spelers die ons verlaten – heel veel goeds en succes bij de nieuwe wegen die ze inslaan.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement