Bestellingen

  -   Nieuws
HRC 3 vs Te Werve
Herhaalde instructie m.b.t. het bestellen van HRC producten en trainingsmaterialen

Zoals jullie in eerdere berichten hebben kunnen lezen, is de samenwerking tussen RugbyMagazijn en HRC beëindigd. Dat betekent dat materialen en kleding via nieuwe/directe kanalen worden aangeschaft.

Wedstrijdkleding
Voor de officiële wedstrijdkleding geldt dat we – tot er volgend seizoen een nieuwe kledingleverancier is – zoveel mogelijk de bestaande Canterbury voorraden opmaken en alleen minimaal nieuwe artikelen bestellen. Bestellingen kunnen worden gedaan in het HRC winkeltje.

Andere HRC gerelateerde bestellingen
Voor andere kleding en materialen wijzen we nogmaals (zie ook de vaste pagina op de HRC website) op het proces dat is ingericht om te komen tot een gestructureerd en overzichtelijk inkoopproces. Hier wordt rekening gehouden met bestaande (sponsor)afspraken maar ook met volumevoordeel. Tevens verzekert dat het juiste logo wordt gebruikt en dat iedere bestelling in lijn is met de andere huisstijl elementen zoals de clubkleuren.

Kleding, accessoires en merchandise
Het HRC logo mag alleen worden gebruikt op kleding aangeschaft via het HRC winkeltje. Alle bestellingen voor trip-kleding, bitjes, gadgets etc. met HRC logo en/of HRC kleuren vraag je aan via HRCShop@haagscherugbyclub.nl 

Trainingsmaterialen
Trainingsmaterialen als dopjes, hesjes, tackle shields etc. (en reparatie van bestaand materiaal) kunnen (alleen) door de hoofdtrainers besteld/aangevraagd worden via materialen@haagscherugbyclub.nl.

Voor beide routes geldt dat bestellingen natuurlijk samen en in goed overleg wordt opgepakt.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement