Berichtgeving inzake ALV

Beste rugby vrienden,

Gezien de huidige maatregelen rond Covid19 is het niet mogelijk om onze najaars ALV op de club te houden. Het bestuur heeft overwogen dit online te doen, maar ervaring leert dat dit geen werkbare oplossing is. Het is gebruikelijk dat we in onze najaars ALV een terugblik doen op het voorgaande verenigingsjaar, in dit geval het seizoen 2019-2020. Het bestuur zal als alternatief op korte termijn een Jaarverslag Verenigingsjaar 2019-2020 aan u uitbrengen. Dat zult u per mail van ons ontvangen. Tijdens ons eerst volgende fysieke ALV (hopelijk dit voorjaar nog) zullen we de leden om decharge van het verenigingsjaar 2019-2020 vragen op basis van dit eerder uitgebrachte Jaarverslag.

We hopen u in betere tijden weer te kunnen ontmoeten tijdens een ouderwetse en fysieke ALV.
Voor nu, hou nog even vol en stay safe!

Namens het Bestuur,
Pieter Hoog