Bericht van overlijden Danny Uitenbroek

Afgelopen zaterdag is ons oud-Lid Danny Uitenbroek op 73-jarige leeftijd overleden. Hij werd lid van onze club aan het begin van de jaren ’60 en heeft een aantal jaren in het eerste gespeeld op de tweede rij. In vele nakomende jaren was hij van vaste waarde in het tweede team.
Danny “De Uil” bezat een ongelofelijk oeuvre aan rugbyliedjes die hij dan ook zeer geregeld ten gehore bracht. De afgelopen jaren gooide hij samen met zijn oud-rugbymakkers zeer geregeld een balletje op onze Jeu de Boulebaan.

De plechtigheid voorafgaand aan de crematie vindt plaats op zondag 2 juni om 14:00 in de aula van crematorium Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de ontvangstkamer aldaar.