Bericht van de penningmeester – betaalde contributies per 31/12

Facturen Contributie 2018/2019 zijn vervallen | Inmiddels 66% betaald | Op 152 facturen nog niks betaald

Vorige week zijn de zijn alle contributie facturen voor seizoen 2018/2019 vervallen. Inmiddels is 66% van het openstaande bedrag ontvangen. Echter, op 152 facturen is nog géén (deel) betaling ontvangen!

De komende week zullen deze niet-betalende leden telefonisch of schriftelijk gemaand gaan worden om alsnog te betalen.

Mocht u nog niet betaald hebben en ook geen herinnering hebben gehad, kijk in e-rugby voor het te betalen bedrag of stuur een mail aan penningmeester@haagscherugbyclub.nl

Graag alsnog uw medewerking -als u g֖één betalingsregeling heeft- om de verschuldigde gelden per direct te betalen.

Status betalingen contributie per heden: