Bericht van de Penningmeester: Contributies

Van Facturen Contributie 2018/2019 is inmiddels 80% betaald | Bij uitblijven betaling kan je niet meer opgesteld worden

De contributie facturen die in 2018 zijn verstuurd voor seizoen 2018/2019 zijn ruimschoots vervallen.

Inmiddels is 80% van het openstaande bedrag ontvangen. Echter is op 44 facturen nog géén (deel) betaling ontvangen.

De komende week zullen deze niet betalende leden keer nogmaals telefonisch of schriftelijk gemaand gaan worden om alsnog per direct te betalen.

Het niet betalen van (een gedeelte van) de factuur kan vanaf nu de status van wanbetaler in e-rugby tot gevolg hebben. Met deze status is het niet mogelijk om opgesteld te worden via e-rugby.

Graag alsnog uw medewerking -als u g֖één betalingsregeling heeft- om de verschuldigde gelden per direct te betalen.

Voor vragen of om bijvoorbeeld een tikkie verzoek om te betalen stuur een mail aan de penningmeester

Status betalingen contributie per heden: