Bericht van de Penningmeester: contributie

Inmiddels al 31% betaald | Facturen Contributie 2018/2019 vervallen 30 november as.

In de derde week van oktober zijn de contributie facturen voor seizoen 2018/2019 per mail verstuurd. Als u lid of donateur van onze vereniging bent, dient u dus een factuur te hebben ontvangen per e-mail. Mocht dit niet het geval zijn, kijk in e-rugby voor het te betalen bedrag of stuur een mail.

Via dit mail adres kunt u ook een afspraak maken om uw ooievaarspas te scannen indien van toepassing.

Graag uw medewerking om deze factuur uiterlijk 30 november 2018 te betalen dan wel in delen zoals beschreven in de mail.

Status betalingen contributie per heden

Hoewel de vervaldatum 30 november 2018 is, is er inmiddels al meer dan 31% van het openstaande bedrag betaald.