Benji-trainingsweekend

  -   Nieuws

Al vroeg in de ochtend leek het afgelopen Benjamins-tentenkamp-weekend niet stuk te kunnen; alle tentharingen waren in de afgelopen zomervakantie recht gebleven én het was prachtig weer!

Nadat iedere Benji en de trainers een plekje voor de tent op het gras hadden gevonden, verzamelden de helden zich om een erehaag te vormen voor de mannen van het eerste team, die speelden tegen DIOK. Ook de spelers van DIOK werden, toen ze het veld opkwamen, door de Benji’s getrakteerd op aanmoedigingen.

Toen de strijd van het eerste gestreden was, de ouders vertrokken waren en de groepsfoto’s op de telefoons stonden, begon de training. Ruim een uur lang werkten de meiden en kerels aan hun skills. Daarna was er een goede stamppot in het clubgebouw. Wat een fijn gebouw is het voor dit soort feestjes!

Na het eten zijn spelers en trainers naar de duinen gegaan om levend Stratego te spelen, totdat het bijna te donker werd om de vlaggen nog goed te zien. Eenmaal terug bij de club brandde een mooi vuurtje, waar de nodige marshmellows verorberd werden. Op appel werden de tanden gepoetst en klonk veel het geluid van te sluiten tentritsen. De trainers bleven bij het vuur om te zorgen dat het langzaam zou doven…

De volgende ochtend zag niemand van de slapers kans te ontkomen aan het spel van de trompetters. Die zagen hun kansen schoon en toeterden er op los. Na de ochtendgym was er tijd voor het douanespel in het bos. Terug op de club een ontbijtje, daarna een subliem spel over de omgangsvormen binnen de vereniging en het rugby; KangarooCourt. De Benji’s op de tribune van het hoofdveld, de Courtmembers in vol ornaat op het veld. Hilariteit bij iedereen, héél leuk! Als afsluitende activiteit van het weekend was er een 6-kamp, waarbij sommige Benji’s wat last hadden van hun uitdossing door de veroordelingen van de Courtmembers.

Na het afbreken van alleen maar zonovergoten tenten was er voor iedereen een taartje waarna de rust op het HRC-terrein terugkeerde. Wat een fijn weekend was het! Dank vooral aan alle Benji’s en de trainers, maar ook aan de ouders!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement