Benjamins op weg naar Richmond

-   Benjamins
HRC Benjamins op weg naar Richmond

Vanmiddag rond 14:30 vertrok de spelersbus met 45 benjamins, allen gehuld in hun ’tripjas’ en 10 begeleiders vanaf de club richting Engeland. 5 kwartiermakers waren gisteren al naar Richmond vertrokken en zullen gisteravond ongetwijfeld genoten hebben van een heerlijke avond in de pub.

De benji’s krijgen een mooi programma dit weekend! Morgen hebben ze een training bij de welbekende Saracens waarna ze Guard of Honor mogen zijn bij de wedstrijd tussen Saracens en Harlequins, dé Londense derby! Zondag spelen 4 HRC-teams (2x U10, 2x U9) op het London Scottish Mini Festival.

Een geweldige ervaring voor onze Benji’s. Heel veel plezier gewenst!