Beleid HRC inzake Coronavirus

-   Benjamins

Update (31/3): In ieder geval t/m 28/4 zijn alle sportactiviteiten opgeschort.

De Haagsche Rugby Club volgt de adviezen inzake het coronavirus van het kabinet, RIVM en Rugby Nederland. Zodra zij aangeven dat er aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn, dan wel dat we weer actief kunnen zijn, volgen wij deze direct op.

Op de website van RIVM wordt informatie continue bijgewerkt over alle ontwikkelingen.

Clubhuis gesloten

HRC heeft besloten dat de komende periode géén wedstrijden, trainingen, vergaderingen en sociale evenementen zullen plaatsvinden op de club.

Ook de BSO ‘Villa Bloom’ is gesloten de komende periode. Alleen B&B Healthcare is op doordeweekse dagen overdag aanwezig.

Mocht je, om welke reden dan ook, overdag, ’s avonds dan wel in het weekend toegang willen hebben tot het clubhuis, vraag vooraf toestemming. Stuur hiertoe een mail aan het bestuurslid facilitair met gewenst tijdstip en reden. Het bestuur zal dan beoordelen of dit mogelijk is.