Belangrijke informatie houders obligaties

HRC-nieuw-clubhuis

Beste obligatie inschrijver,

Nogmaals hartelijk dank voor uw inschrijving. Op korte termijn zullen wij beginnen met het daadwerkelijk opvragen van de obligatiegelden.

Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Buckaroo, een officieel online betalingssysteem.

Begin volgende week ontvangt u van Buckaroo een e-mail met een individueel betalingsverzoek. Dit betalingsverzoek van Buckaroo is dus legitiem. Bij twijfel kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Bouwborrel
Eind februari/begin maart organiseert de bouwcommissie voor de obligatiehouders een gezellige borrel. Bij deze gelegenheid ontvangt u ook het officiële door het bestuur getekende obligatiebewijs. De datum voor deze borrel volgt spoedig.

Start werkzaamheden
Tenslotte informeren wij u graag over het heugelijke feit dat 12 februari a.s. onze aannemer daadwerkelijk zal beginnen met de bouw. Op korte termijn zal iedereen verder worden ingelicht over de bereikbaarheid van de club en de veiligheidsmaatregelen. Uiteraard zullen wij u daarna ook regelmatig blijven informeren via de nieuwsbrief van HRC over de voortgang en gebruiksmogelijkheden van clubhuis tijdens de bouw. Lees de HRC-nieuwsbrief daarom aandachtig. Als lid van HRC ontvangt u automatisch de nieuwsbrief. Bent u geen lid van HRC, stuurt u dan in reply op deze e-mail dat u graag deze nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Ik hoop dat ik u hiermee vooralsnog voldoende heb geïnformeerd en alvast veel dank voor uw snelle betaling. Mocht u nog vragen hebben, de bouwcommissie is per mail bereikbaar.

Namens het bestuur,

Met Ovale groet,