Baaaalen

-   HRC 1
wedstrijdverslag H.R.C. 1 vs CAS 1 door Ton van der Loos; foto Bianca May

Aaaaahhhhhhhhhhh jongens, dat was nou echt BAAAALEN; 10 – 13 verlies tegen Castricum; volkomen overbodig, frustrerend, wanhopig en noem ’t maar op.

Het was een spannende wedstrijd maar we hebben ons zó te kort gedaan. Onwijs veel kicks tegen gekregen door onnodige overtredingen, 4 kicks gemist, niet de juiste beslissingen genomen tijdens de momenten dat we in de aanval gingen enz. enz. we waren zelf onze grootste tegenstander. Maar goed waarschijnlijk hoort dit bij deze fase van ontwikkeling. Talenten ten over! We blijven supporters.

A.s zaterdag, 20 april, gaan we naar Den Bosch toe zoete lieve Gerritje. We gaan met de bus. Wil je mee? laat ’t me effe weten.

4 mei: ’t Gooi uit
11 mei: D.I.O.K. uit.

Zondag, 12 mei speelt “ons” 2de team een heuse kampioenswedstrijd tegen de Pink Panthers. Bij een overwinning promoveert ons 2de naar de 1ste klasse, de klasse gelijk onder de hoogste klasse. Dat zou een prestatie van formaat zijn van de spelers en de technische staf!!!

Die zelfde zondag speelt ons damesteam Extreme hun laatste competitie wedstrijd van dit seizoen thuis tegen 1 Greate Tryn. En om het feest compleet te maken, het derde speelt thuis tegen The Bassets 2. Kortom Super Sunday!

Dus reserveer die zondag de 12de mei om alle wedstrijden te supporten

Met ovale groet,