AVG en HRC

  -   Nieuws

Op 25 mei treedt de nieuwe privacywetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens in werking. In aanloop naar deze datum zal ook HRC aanpassingen doorvoeren in haar systemen zoals de ledenadministratie en website.

Voor onze ledenadministratie maken wij gebruik van Erugby. In verband met de nieuwe privacywetgeving moet iedereen vanaf 14 mei a.s.  een nieuw wachtwoord aanmaken. Deze code kun je zelf aanmaken door eerst in te loggen met je huidige inlogcode (wachtwoord) op www.erugby.nl

De nieuwe inlogcode (wachtwoord) dient uit tenminste 10 karakters te bestaan: minimaal 6 niet gelijke letters, 2 hoofdletters, 2 kleine letters en 2 cijfers.

Mocht je niet meer in bezit zijn van je huidige inlogcode of wachtwoord, kun je met je e-mailadres een nieuw wachtwoord opvragen. Mocht dit niet lukken stuur dan een e-mail naar de secretaris: secretaris@haagscherugbyclub.nl

NB. Als je ingelogd bent, controleer dan gelijk even of al je persoonlijke gegevens nog uptodate zijn.

Deel dit artikel:    
Duurzaam Clubhuis

Ons clubhuis

Het clubhuis heeft een duurzame karakter. Op het dak liggen 234 zonnepanelen en de warmte binnen wordt geleverd via panelen aan het plafond die stralingswarmte afgeven.

Lees meer
 
 
© 2022 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement