Auw

  -   HRC 2
HRC 2 halve finale RRC 2
Halve finale in de laatste minuut uit handen gegeven

De halve finale HRC 2 vs RRC 2 ging voor het thuisteam best lekker van start. In de 16de minuut drukte Jelle Straatman de eerste Haagse try (geen conversie 5-0)

de Haagsche wist echter niet optimaal te profiteren van het overtal (18de en 36ste minuut gele kaarten voor RRC).  Pas in de 38ste minuut was het Sacha Verheul die het ovaal weer achter de lijn bracht (helaas weer geen conversie 10-0)

Na rust was het Pepijn Geurts die die de voorsprong – samen met Filemon Schöller – wat verder uitbouwde (9de minuut 17-0). Maar vanaf dat moment wist RRC de wedstrijd (met hulp van wat foutjes aan Haagsche zijde en ondanks het manhaftige verdedigen van onze mannen) te keren. Een try met conversie in de 12de minuut (17-7) een penalty kick in de 20ste (17-10) en (met een man minder aan onze zijde want in 32ste minuut kreeg Kris Franken geel) in 
De 36ste minuut de gelijkmaker (try en conversie 17-17). Toen RRC in de 38ste minuut ook nog een penalty kick kreeg was het gebeurd. Bovenliggend in de eerste helft, verloren in de 2e: 17-20.

De foto’s bij dit artikel zijn natuurlijk weer van Sportsnap (Michel Finkelnberg). Zijn hele rapportage vind je op Sportsnap.nl.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement