Amir Rademaker naar Schotse competitie

-   HRC 1
Amir Rademaker

Oud-HRC’er Amir Rademaker speelt komend seizoen voor Ayr RFC in de hoogste Schotse competitie waarin het afgelopen seizoen als tweede eindigde. In de Tennent’s Premiership spelen de beste clubs van Schotland, behalve de 2 Schotse clubs Edinburgh Rugby en Glasgow Warriors.

Deze clubs komen uit in de Guinness Pro 14, de internationale competitie met de beste clubs van Wales, Ierland, Schotland en Italië aangevuld met 2 clubs uit Zuid Afrika.

Amir verruilde vorig seizoen HRC voor het Belgische Dendermonde waarmee hij kampioen van België werd.

HRC wenst Amir en Ayr RFC heel veel succes!