Alternatieve nieuwjaarsduik?

  -   Nieuws
Naked The Hague
Op zoek naar een leuke uitdaging? Wij hebben een tip!

Lock down maakt de feestdagen niet makkelijker, maar met een beetje creativiteit is er prima wat leuks van te maken. Deze oproep van Leon Schröder – de fotograaf die eerder ons eerste heren team al eens geweldig portretteerde – is misschien een mooi alternatief voor die frisse nieuwjaarsduik in je bijna blootje?

Leon is naast fotograaf ook oud-rugbyer. Hij zoekt mensen zoek die uit Den Haag komen en die interesse hebben in zijn fotoproject.

Het project heeft lichaamsbeeld als thema. Het doel is om ‘gewone lichamen’ te laten zien als beweging tegen de irrealistische perfectie in de media. Het project heet ‘Naked The Hague’. Vorig weekend schreef de Haagsche Courant er over.

Het concept is dat je een publieke identiteit (gekleed) en een privé identiteit (ongekleed) hebt. Die worden (anoniem) naast elkaar getoond. Op de projectwebsite vind je alle informatie (nakedthehague.nl).

Leon zou het mooi vinden als je ook mee wilt doen. (Voor de heren van het 3e misschien naast een nieuwjaarsduik-alternatief, ook een mooi kerstkaart-alternatief?!)

Leon hoopt in het najaar een boek te publiceren, net als bij zijn vorige boek ‘Naked Rotterdam’.

Tenslotte – als je zelf niet mee wilt doen – dan ken je misschien wel anderen die interesse hebben? Voel je vrij om ze op de hoogte wilt stellen van het project. Je zou leon er enorm bij helpen.

Bel overigens gerust als je vragen, tips of ideeën hebt. Je kan Leon bereiken op 06 41773828 en neem ook even een kijkje op https://nakedthehague.nl

naked Rotterdam
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement