Alle verloven ingetrokken!

-   Colts
wedstrijdverslagen HRC Colts 7 maart 2020

School, voorjaarsvakantie, het uitgaansleven, de ladies, werk, blessures….Rugby heeft soms wat concurrentie en dat maakt het niet altijd even makkelijk twee Colts teams op te stellen.

Dit weekend was er zo een. Een aantal vaste waardes uit team 2 ging dus eerst mee naar de uitwedstrijd van Colts 1 in Utrecht om vervolgens – met versterking van een speler uit 1 en kokende banden – naar HRC terug te scheuren en thuis met Colts 2 tegen Dukes te spelen. Het lukte allemaal net, maar geeft reden om iedereen met klem te verzoeken volgende week (dan wordt de laatste reguliere competitie wedstrijd gespeeld) echt aanwezig te zijn!

Wat de uitslagen betreft; het liep prima. In Utrecht won Colts 1 zoals verwacht, ruim (0-74) en Colts 2 was de bezoekers uit Den Bosch met vergelijkbare cijfers de baas (66-7). Colts 1 is zeker van een finale plek. Of ’t Gooi of Breda daarin tegenstander wordt is echter nog afwachten. Colts 2 staat vooralsnog keurig 2e in de (Shield A) poule.

Tenslotte nog een aanvullend verzoek: vriendinnetjes voortaan graag vragen om zich op te stellen achter de tryline van de tegenstander; daar lijkt toch enige aantrekkende werking van uit te gaan….