Algemeen coördinator (m/v) voor Live Stream Team

-   Vacatures

Ook dit jaar gaan we door met de livestreams! In de planning staan 7 wedstrijden die we live willen uitzenden via ons Youtube kanaal. Sinds kort zendt zelfs Kanaal 44 (RegioTV) van het Haagse Ziggo netwerk deze wedstrijden live op TV uit! Schitterend om dus van dit team deel uit te maken!

HRC is op zoek naar een algemeen coördinator (m/v) ter versterking van het Live Stream Team!

Taken:

• ontvangst en afstemming met de productie-organisatie (Sports Broad Casting). Dit is zowel voorafgaand aan een thuiswedstrijd van HRC als op de dag zelf.
  • Coördinatie van de verslaggevers en de interviews (wie wordt er geïnterviewd, trainers, captains of gasten en wanneer)
  • Eventueel zelf verzorgen van interviews voor en na de wedstrijd.
  • Ervaring niet nodig.
  • Uiteraard volgt er een instructietraject

Wat kost het aan tijd:

• de wedstrijddag zelf plus ongeveer 2 uur in de weken voorafgaand aan de wedstrijd.

Voor vragen en aanmelden:
Ruud Truijens of Birgit Steerneman