Alex Barendregt naar Wellington Lions!

-   HRC 1

Direct na het winnen van de Jubilee Cup met zijn team Old Boys University waarna hij ook nog eens tot MVP is gekozen, is Alex gevraagd om voor Wellington Lions te spelen!

Wellington Lions speelt in de Mitre 10, het hoogste professionele niveau in Nieuw Zeeland direct onder Super Rugby, de internationale competitie tussen teams uit Australie, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, Japan en Argentinië.

Vorige week zaterdag mocht Alex zijn debuut maken in de wedstrijdselectie tegen Otago. Deze wedstrijd werd winnend (34-16) afgesloten.

Eerder vandaag verloor Wellington Lions haar tweede wedstrijd nipt tegen Canterbury, de kampioen van afgelopen seizoen (27-20). Voor deze wedstrijd zat Alex niet in de wedstrijdselectie.

HRC wenst Alex en zijn team veel succes!