Achtergebleven voorwerpen na Fundraising Diner

achtergebleven voorwerpen

Helaas zijn een aantal spullen niet met de juiste eigenaar mee naar huis gegaan.

Bekijk de foto’s wat is achtergebleven. Mocht je het herkennen als jouw eigendom, ze liggen op de club in beheer bij Robert Clemenkowff.

Ook zijn er een aantal jassen nog steeds vermist. Wellicht ben met een hele andere jas thuis gekomen. Breng deze dan zsm terug naar de club!

Zo is er een donkergrijs, dik wollen vest met glitterknoop van het merk Scervino vermist. Eigenaresse geeft aan dat aan dit vest vooral een emotionele waarde zit. Graag zouden we dus zien deze weer bij de rechtmatige eigenaresse terugkomt!

Er is ook een Zweeds ID gevonden op de locatie. Ook deze ligt nu op de club.