Aanstaande maandag start bouw!

En dat zal niemand ontgaan de komende maanden. Alhoewel we tijdens de verbouw gewoon gebruik blijven maken van onze huidige faciliteiten, zal er toch veel ‘overlast’ zijn. Zo zullen gefaseerd bepaalde ruimtes niet meer begaanbaar zijn en wordt parkeren nog moeilijker!

Houd de website en de nieuwsbrief ‘Op de Proppen’ dus goed in de gaten!

Parkeren op eigen terrein
Onze leden en bezoekers zullen ondervinden dat ons parkeerterrein een stuk kleiner is gedurende de bouwperiode. Zoals je op bijgaande overzichtstekening kunt zien, wordt ons parkeerterrein deels bouwterrein, maar ook komen hier de afvalcontainers en de bouwkeet van de aannemer. Ook zal er (overdag) bouwverkeer op ons terrein staan.

Het gebied achter de stippellijn is verboden gebied. De tijdelijke kleedkamers (waarvan 1 nu dienst doet als opslag trainingsmateriaal) zijn wel bereikbaar.

Parkeerterrein HDM / Aeronauten
Het vervelende is dat de komende maanden bij buurman HDM ook werkzaamheden zullen plaatsvinden. Op hun terrein komen 2 nieuwe kunstgrasvelden. Ook dat parkeerterrein zal ongeveer 1/3e kleiner zijn omdat het in gebruik zal zijn als bouwterrein. Houd er dus rekening mee dat je jouw auto ergens in de wijk zal moeten parkeren.

Zoals bekend is parkeren tussen de bomen langs de Theo Mann-Bouwmeesterlaan nog steeds niet toegestaan en worden er vele boetes uitgeschreven op zaterdagen. Kom dus de komende periode zo veel als mogelijk met de fiets.

Tijdelijke ingang
Vrij snel nadat de bouw begonnen is, wordt de ingang verplaatst. Vanaf dat moment kan clubhuis en kleedkamers alleen maar via de terraszijde worden bereikt. Dat betekent dus dat je via het clubhuis naar de kleedkamers en WC moet. We proberen middels een pad van ‘kunstgras’ er voor te zorgen dat spelers met hun noppenschoenen door het clubhuis kunnen lopen om naar de WC en of kleedkamers te gaan. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om met noppenschoenen aan in het clubgebouw te verpozen. Vanzelfsprekend trek je dan jouw noppenschoenen buiten uit!

Bouwterrein
Ook zal er een door hekken afgesloten gebied zijn waar niemand zich mag ophouden. Dit is het bouwterrein. Het grootste deel van het bouwterrein is gelegen achter ons clubhuis en aan beide kopse kanten. Het gedeelte tussen clubhuis en 1e veld, terras en jeu de boules baan, zal redelijk in tact blijven.

Op de overzichtstekening zie je welk deel van ons terrein bouwterrein is. De ingetekende fietsenstalling aan de achterzijde is de nieuwe situatie en dus niet bereikbaar gedurende de bouw. Fietsen kunnen geparkeerd worden zo dicht mogelijk tegen de huidige plek.

Het is uitdrukkelijk verboden om zich op het bouwterrein te begeven. Spreek (jeugd)leden hier op aan!