Aansprekend januari (3)

  -   Nieuws
campagne Aansprekend januari
Goede voornemens voor het HELE jaar

In deze laatste Op de Proppen van januari komen we met nog 3 goede voornemens voor het hele jaar.

Een er van verwijst naar een van de hoekstenen van het rugby: respect. We respecteren de scheids, onze tegenstanders en natuurlijk onze teamgenoten, clubgenoten, coaches, managers, (team)ouders andere vrijwilligers….maar dat is niet altijd makkelijk. Als je bijvoorbeeld hoort dat je niet geselecteerd bent, of als je (hard) verloren hebt, moet respect soms uit je tenen komen. Het gaat veel makkelijker als het meezit en je wint. Dus vooral niet vergeten: be a good loser too!

De andere twee “golden rules” hebben te maken met onze club en onze spullen. Ja, je leest het goed “ONZE”. HRC, het terrein, het clubhuis en de materialen zijn van en voor ons allen. Daar ben je dus zuinig op, daar zorg je voor, je ruimt troep op en langs het veld op (ook als jij het er niet achterliet) en je zorgt dat je de kleedkamers netjes achterlaat (netter dan je ze vond). Datzelfde doe je overigens net zo hard bij andere clubs uit respect en omdat we met zijn allen een grote rugby-familie vormen.

Dus beste beentje voor en die mooie en bijzondere rugby normen en waarden samen vasthouden en vormgeven: 2024 wordt een mooi jaar met de mooiste sport die er is, op onze geweldige club.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement