Aansprekend januari (2)

  -   Nieuws
campagne Aansprekend januari
HRC dat zijn we samen!

Nu was de Nieuwjaarsreceptie op HRC om meerdere reden een bijzonder mooi begin. Ten eerste had ons vlaggenschip met klinkende cijfers gewonnen in een leuke pot. Ten tweede speelde HRC 1 tegen de Rotterdamse Studenten RC en dat zijn meer dan prettige gasten; naast dat ze leuk fris rugby op de mat brengen, staan studententeams steevast garant voor een mooie 3e helft. Ten derde was het natuurlijk een gezellig weerzien tussen oude bekenden van binnen en buiten de club.

Maar het feit dat Ralph Simonis tot één van de (twee) nieuwe erevoorzitters werd benoemd, was natuurlijk wel de max! Dat is – naast het nieuwe jaar – een moment om met zijn allen te vieren!

In deze serie over rugby normen en waarden, waarmee we – juist bij de start van het nieuwe jaar – opvolging willen geven aan de november brief van onze Functionaris Veilige Sport en Cultuur & Welzijn Kour van der Laan, benadrukken we graag dat een vereniging – en de rugby community in het bijzonder – uit gaat van samen. Samen strijden op het veld, samen op stap als één team, gezellig samen zijn met het bezoekende team in de 3e helft en dus ook samen op belangrijke momenten en festiviteiten.

Vergeet nooit dat er op HRC en binnen het rugby plek is voor iedereen. Ja, er lopen mensen op de club rond die er welhaast geboren lijken en die vermoedelijk geen bloed maar rugbyballen in hun aderen hebben stromen. Dat lijkt misschien een wat intimiderend gezelschap, maar vergis je niet! Als jij nieuw bent, of jouw kind net begonnen is met rugby verwelkomen we je graag en met open armen en zijn we benieuwd te horen wat je naar HRC heeft gebracht. Je hoort er bij en we missen jou als je er niet bent op de nieuwjaarsborrel, op de ALV, of langs de lijn bij een (belangrijke) thuiswedstrijd. Want samen is misschien wel een van de allerbelangrijkste waarden binnen het rugby.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement