9x HRC (!) met U20 naar het EK

  -   Nieuws
U20
U20 vertrekt in naar Portugal voor het EK

Nu onze mannen van U18 met moeite weer gewend zijn aan een leven dat niet meer om het EK draait is het de beurt aan de HRC-ers die Oranje vertegenwoordigen op het EK U20 in Portugal. Met grote trots melden we dat HRC ook hier mag stellen “hofleverancier” te zijn.

De selectie bestaat naast onze Floris Dullemond, Joshua Kessler, Sam Voorhoeve, Timon Vijn en Wiebe van der Knaap ook nog eens uit oud HRC-ers Hugo Huurman (captain van U20), Kai van Kampen en Tim de Jong (die dit jaar alle drie voor Aurilliac in Frankrijk uitkomen). En laten we daarbij niet vergeten dat HRC ook de coach van dit team levert.

We feliciteren alle mannen van harte met hun definitieve selectie en wensen hen en Marcello ontzettend veel succes!

De openingswedstrijd tegen België wordt op 7 november a.s. om 14.00 uur gespeeld. De andere wedstrijden worden gespeeld op woensdag 10 november en zaterdag 13 november en alles is te volgen via de live stream van Rugby Europe en vanzelfsprekend kan je ook op Rugby.nl informatie vinden.

Kijken dus en vergeet ook niet om onze mannen op social media een hart onder de riem te steken #20RugbyEurope, #JongOranjeU20 #HRC

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement