85ste verjaardag zeer geslaagd!

-   Benjamins
GTBM lustrumactioviteiten

Afgelopen zaterdag vierden we dat we die dag precies 85 jaar en 1 dag oud zijn geworden! Het is een mooi feest geweest. Het begon natuurlijk al ’s ochtends vroeg met de GTBM activiteiten en duurde tot in de late uurtjes. Zeker omdat we rond 23:00 ook nog eens bezoek kregen van onze zeer gewaardeerde Delftse vrienden.

GTBM
Het was al vroeg gezellig druk op de club. Velen genoten van de lekkere espresso van onze koffieman Mark Zevenbergen. Na hun reguliere guppentraining mocht onze jongste jeugd de inmiddels opgeblazen stormbaan op gevolgd door een heuse clinic gegeven door een aantal spelers van het eerste. Vanzelfsprekend kreeg iedereen een broodje Zandvliet worst en guppenbier aangeboden.

Veel TBM teams speelden thuis en na hun wedstrijden werden ook zij (en hun tegenstanders) getrakteerd op het inmiddels beroemde broodje van onze sponsor. De uitspelende teams kwamen vanaf 12 uur binnendruppelen. Nadat ook zij een heerlijk broodje worst als lunch hadden genuttigd kregen ook zij een training van de spelers van het eerste en mochten zij hun onderlinge krachten meten op de stormbaan. Dank aan de spelers van het eerste die de clinic gegeven hebben. De kids vonden het geweldig!

Middagprogramma
Een aantal teams van de CJC speelde hun reguliere competitiewedstrijd thuis. De 2 junioren speelden thuis tegen Breda, en ook ons eerste Cubs team speelde thuis tegen Breda. De andere Colts en Cubs teams moesten naar Amersfoort, Alkmaar en Goes.
Ons derde team mocht thuis aantreden tegen het LSRG. Met dank aan de tegenstander die graag voldeed aan ons verzoek om deze wedstrijd een dag eerder te spelen wegens ons lustrum. Later die middag speelde ook het team van Oud-LSRG nog een wedstrijd tegen de Oude Meesters van HRC. Hun borrel ging naadloos over in onze receptie.

Lustrumboek en receptie

Nadat Theo Oortwijn in het prachtige lustrumboek had gepresenteerd en overhandigd aan onze voorzitter, kon de lustrumreceptie echt losbarsten. Het was een volle bak waarbij huidige en oude HRC’ers, ouders van onze jeugdleden en onze gasten mooie herinneringen ophaalden, mede aan de hand van het schitterende lustrumboek. En natuurlijk ging een aantal weg met mooie prijzen uit de door de LRSG georganiseerde tombola.

Veel dank zijn wij verschuldigd voor het noeste werk van de samenstellers van het lustrumboek; Theo Oortwijn, Theo heesen, Robbie Heckman, Kasper Bleijenberg en anderen die foto’s hebben uitgezocht en hebben bijgedragen aan de mooie verhalen over onze vereniging!

Het bleef lang gezellig op de club!