7 (oud-)HRC’ers in Nederland XV U20

Rugby Nederland

UPDATE 12/3: Rugby Europe heeft het European Championship U20 in Coimbra (Portugal) afgelast.

Bondscoach van het Nederland XV U20 team en natuurlijk trainer van HRC 1, Marcello Melpignano heeft samen met zijn straf de definitieve selectie, bestaande uit 26 spelers, bekend gemaakt die van 21 tot en met 29 maart zal deelnemen aan de European Championship U20 in Coimbra (Portugal).

Geweldig dat maar liefst 5 HRC’ers geselecteerd zijn: Lodi Buijs, Martijn Smit, Sam Voorhoeve, Wiebe van der Knaap en Luc Scholler. Ook Hugo Huurman en Maxou Zerdou, nu beiden spelend in Frankrijk, hebben de uiteindelijke selectie gehaald. HRC is trots op jullie!

De selectie heeft in de afgelopen voorjaarsvakantie haar trainingskamp opgeslagen op HRC en onze TBM jeugd op de woensdagavond een geweldige training gegeven!

De eerste wedstrijd is op 22 maart tegen België. Afhankelijk van de uitslagen van de eerste speelronde, zullen de andere 2 tegenstanders bekend gemaakt worden. Deze wedstrijden zullen op 25 en 28 maart gespeeld worden. Alle wedstrijden zijn te volgen via livestream.

De volgende landen nemen deel aan de Rugby Europe Men XV U20 Championship 2020:

• Portugal
  • Spanje
  • Nederland
  • Roemenië
  • Rusland
  • België
  • Tsjechië
  • Polen

Wij wensen alle spelers een geweldig EK toe!