3x raak

  -   Colts
Colts 1 uit tegen 't Gooi
De wedstrijdverslagen van onze 3! Colts teams van zaterdag 25 september

Onze Colts raken lekker op dreef.

Ons mooie Colts 3 won de eerste thuiswedstrijd afgelopen zaterdag met overmacht van het cluster Den Helder/Rush/Alkmaar. 57-5 is een klinkende uitslag en daarmee gaat het 3e op dit moment aan kop in de Shield A poule (waarbij er volledigheidshalve wel moet worden aangetekend dat er 2 teams zijn die een pot minder speelden).

Colts 2  heeft de eerste thuisoverwinning zwaar bevochten en in de allerlaatste fase van de wedstrijd binnen gesleept. De bezoekers Het cluster Bulldogs/Zwolle CO 1 waren – met een paar grote mannen en wat spelers van oranje U17 in de gelederen – een tegenstander van formaat. Het spel golfde op en neer en het ging de hele wedstrijd gelijk op, waardoor het ontzettend spannend was. Dat blijkt ook wel uit de eindstand 41-40. Een overwinning om extra trost op te zijn. De stand in de Bowl poule A (op dit moment een mooie 2e plek) vind je hier

Colts 1 ging op bezoek en won (ondanks wat slordigheidjes en het feit dat ze het wat rustig aan leken te doen) met gemak van hun gastheren bij ‘t Gooi (0-28 en voorasnog boven aan in de Cup Poule). Hun wedstrijdverslag in van MOTM Dario:

Hoi, ik ben Dario MOTM van de wedstrijd van Colts 1 tegen ‘t Gooi. Ik denk dat wij als team een leuk en goed seizoen gaan hebben in de Cup!

Onze tweede competitie wedstrijd van dit seizoen was dus tegen rugbyclub ‘t Gooi. Ik vind dat wij als team goed hebben samengespeeld en er samen een goede wedstrijd van gemaakt hebben.

Maar natuurlijk heb je in elke wedstrijd dingen die goed gingen en dingen die beter kunnen. Op de dingen die beter kunnen, moeten we nog goed gaan oefenen tijdens de trainingen. Zoals sneller bij de breakdown zijn zodat we geen turnovers tegen krijgen. En de tegenstander sneller jackalen en de bal veroveren zodat we meer goede lijnen kunnen lopen met de backs en goede potjes met de voorwaartse kunnen spelen. Maar ook aan de sterke punten blijven we werken zodat deze nog sterker worden ;-).

We hebben met 28 – 0 gewonnen en uiteraard zijn er in deze wedstrijd dan ook 3 zumba’s bijgekomen: Roma, Alex en Sören.

Volgende week spelen we thuis tegen The Dukes. Dat kan spannend worden, zij hebben net als wij de eerste 2 wedstrijden gewonnen.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement