Dames Wedstrijd verslag 8 oktober tegen Eemland

-   Dames

Afgelopen zondag stonden onze dames weer vroeg op om af te reizen naar Rugby Club Eemland. Met veel zenuwen reisden ze af naar Amersfoort omdat dit de 1e keer was dat ze tegen de dames van Eemland speelden en ook graag deze wedstrijd weer wilden winnen, omdat we tot nu nog geen wedstrijd hadden verloren dit seizoen.

Rond 12 uur waren alle dames gearriveerd en kwamen de voorbereidingen voor de wedstrijd op gang. Om 13.00 renden de dames het veld op, klaar voor de wedstrijd, wij namen de kick-off dus de 1e tackel aan onze werd al snel gemaakt. Onze dames moesten wel nog eventjes wakker worden gemaakt door Eemland, en dat gebeurde ook zeker want de dames van Eemland waren niet van plan om het ons deze wedstrijd makkelijk te maken. Na een aantal acties was de 1e try gemaakt door Lara May, waardoor onze dames gelijk ook wat meer zelfvertrouwen kregen in het spel. Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd in spel en felheid. Na de rust en wat wissels in de opstelling gingen onze dames vol energie de 2e helft in. De spanning steeg met de minuut bij beide teams en er werd ook steeds harder gespeeld. Na 80 zware minuten werd er door de reff afgefloten met 68-0 winst voor ons.

Bedankt Eemland voor deze zware wedstrijd! En wij gaan ons deze week weer klaarmaken voor de wedstrijd van aankomende zondag tegen Thor bij ons thuis, dus kom ons allemaal aanmoedigen want ook deze wedstrijd zal erg spannend worden.

Woman of the match
1: Nadine Zuurmond & Lara May ( door de tegenstander)
2: Lara May
3: Kim Zuurmond & Anne van den Heuvel