3 x 3 = een mooi resultaat

-   Junioren
wedstrijdverslagen HRC Junioren 12/13 en 14 mei

Afgelopen zaterdag speelde Junioren 1 uit tegen RC Haarlem. Haarlem werd 2e in de andere Cup poule en dus werd er (officieus) gespeeld om de 3e plek in de Nederlandse (Cup) competitie. Het niet mogen aantreden in kruisfinales leek onze Junioren best dwars te zitten en er werd – ongetwijfeld ook door de warmte – met weinig vuur begonnen. Gaandeweg werd er beter gespeeld, en werd de 3e plek zeker gesteld. Haarlem wist er met een beker en medailles (hulde!) een mooi feestje van te maken. Echt tijd om te feesten was er echter niet, want de ene helft van het team wilde meteen door om de Colts in Amsterdam aan te gaan moedigen en de andere helft vloog naar Delft om HRC 1 een hart onder de riem te steken.

Team 2 speelde zondag het Kruikentoernooi. Ook hier was het (aan de opkomst en het opstarten) merkbaar dat de het seizoen ten einde loopt. Maar na een paar potjes ging de boel beter draaien zodat ook Team 2 – dat al als 3e eindigde in de Junioren Bowl Poule A – het 15’s seizoen aardig (als 3e) afsloot.

Overigens werd er op maandag de 14e door een selectie 1e-jaars Junioren ook nog gespeeld tegen het Schotse Galashiels. Die pot ging nipt verloren.