3 HRC’ers in selectie Jong Oranje U18

4 HRC Colts in Jong Oranje U18
Maxou, Luc en Bas samen met de helaas afgevallen Pepijn

HRC is met recht trots dat maar liefst 3 Colts zijn geselecteerd voor de definitieve selectie van Jong Oranje U18 dat gaat strijden op het EK (Championship Poule) eind deze maand in Polen. Maxou Zardoun, Luc Scholler en Bas Michel, gefeliciteerd met jullie uitverkiezing!

De afgelopen periode heeft Jong Oranje U18 met 35 volwaardige spelers, die al vanaf Jong Oranje U17 bij elkaar zijn, waaronder ook Pepijn Geurts en oud-HRC jeugdspeler Lodi Buijs die nu in Engeland speelt, een intensief oefenprogramma ondergaan met oa oefenwedstrijden tegen Roemenië (2x) en België. Alle 3 deze wedstrijden werden gewonnen. Deze week is deze groep teruggebracht naar 23 spelers die naar het EK zullen gaan. Helaas hebben Pepijn en Lodi de uiteindelijke selectie niet gehaald.

De eerste wedstrijd van het EK in Polen is 25 maart en spelen de Jong Oranje U18 mannen tegen Georgië om 12.00 uur.

Maxou, Luc en Bas, heel veel succes!