2e jaars Mini’s vs Cubs Groen

-   Cubs

Op deze mooie zonnige donderdagavond werd de jaarlijkse traditionele wedstrijd gehouden tussen de Mini’s en de Cubs (oud tegen jong).

Gebrand op een goed resultaat gingen de U12 spelers meteen volle bak tegen dit U14 team. Goede rucks, harde tackles, snelle balhandeling en goed de ruimte gebruiken. De meeste Cubs waren waarschijnlijk al in gedachte bij de aanstaande trip naar Engeland komende dagen en keken al snel tegen een achterstand aan.

3×15 minuten op een heel veld (dubbele afmeting als bij de Mini’s), de brandende zon, en een moordend tempo daar waar de cubs gewend zijn op deze afmetingen met wedstrijden van 2×20 minuten. Dit bleek uiteindelijk voor de jongste geen probleem te zijn. De winst was net zoals vorig seizoen voor team jong.

Uiteindelijk waren er alleen maar winnaars omdat Joris vd Broek voor een ijscocar had gezorgd en iedereen een ijsje kon halen. Top geregeld.

De cubs veel plezier in Engeland. Volgend weekend gaan de Mini’s (als U12 en U11) spelen bij het toernooi van London Irish.