Cas ladies te sterk

  -   Dames
Xtreme Cas Ladies
Wedstrijdverslag HRC Xtreme vs Cas Ladies

Na een maand geen wedstrijden te hebben gespeeld, mocht Xtreme afgelopen zondag het veld weer op om het thuis op te nemen tegen Cas Ladies (die één plek boven onze Haagse dames staan).

Dat verschil in rangorde bleek snel; de eerste try was voor Castricum, hun snelle winger kwam er aan de buitenkant langs (0-5).

Xtreme maakte daarbij veel overtredingen en kreeg penalties tegen. Dat resulteert in een tweetal tries voor de bezoeksters (0-17). Er volgde zelfs nog een vierde try voor de Cas Ladies (0-22) en Xtreme moest met flinke achterstand de rust in.

Na de rust leek het er heel even op dat onze dames wat recht gingen zetten; flanker Tara Faaij brak door, waarna de prop Do Velema de bal oppakte en flyhalf Rachel van der Winden de try drukte (5-22), maar Xtreme kon de snelle lijn van Castricum toch niet bijhouden, wat uiteindelijk resulteert in een eindstand van 5-41 in het voordeel van de ladies uit Castricum.

Foto’s natuurlijk weer van Michel Finkelnberg van Sportsnap. De rest is te bewonderen en voor een klein bedrag aan te schaffen op de website van Sportsnap.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement