Toch even spannend

  -   HRC 1
HRC vs RC Hoek van Holland Kees
Het wedstrijdverslag van ons eerste thuis tegen RC Hoek van Holland (formerly know as "The Hookers")

Vrinden, de trainers moesten wat improviseren, want verschillende selectiespelers waren door voornamelijk hoofdblessures niet beschikbaar. Maar onze selectie is gelukkig breed genoeg om deze spelers te vervangen.

Ons laatste resultaat tegen de Hoek was 25-25; dat moest nu wel beter.

De 1ste helft bouwden de jongens een comfortabele voorsprong op van maar liefst 29-0.

Twee pushover trys vanuit een line out, respectievelijk door Ioan Davies (zijn 1ste try voor onze grootmacht) en die dekselse Victor Huurman en drie trys door mooi ¾ spel van Jordi Hop en maar liefst 2 maal door het jeugdige talent op de wing Björn Dolman.

De tweede helft begonnen we weer waar we de 1ste helft mee ophielden: “aanvallûh”. Maar na een minuut of tien verloren we om onverklaarbare redenen de controle over het spel en wisten de Hoekers HRC in de verdediging te drukken. Ze scoorden zelfs 3 trys en dus stond er 29-19 op het bord.

Na de laatste try van onze gasten wist het team zich te herpakken en weer ten aanval te trekken maar het bleef opletten want R.C. Hoek van Holland rook dat er meer in zat dan deze 19 punten. Het was Lorenzo Groos die met een mooie interceptie try de overwinning veilig stelde: 36-19.

A.s. zaterdag trekken we naar R.C. Hilversum; gaan we weer strijden!

De Foto’s bij dit artikel zijn ter beschikking gesteld door Frank van Leeuwen in samenwerking met SportSnap. Meer beelden van deze wedstrijd zijn dus te vinden op de website van Sportsnap.nl

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement