De ander de baas

  -   Junioren
Junioren 3
De wedstrijdverslagen van Junioren 2 en 3

Junioren 3

De Wasps wonnen vorige week met 99-0 (!) van het Cluster Breburg Junioren 1, terwijl HRC Junioren 3 met 17-22 minder afgetekend het cluster WiWa de baas bleek. Zodoende liepen de Wasps met veel zelfvertrouwen het Haagse veld op. Het plan was om dat in de eerste minuut maar meteen af te pakken….

Dat ging best aardig: HRC Junioren 3 scoorden vrij snel doordat onze razend snelle wing er gewoon een paar uit rende.

De Wasps lieten zich echter niet makkelijk opzij zetten en boden kranig weerstand. Een interceptie aan hun kant maakte zelfs dat ze nog heel even vóór kwamen te staan in de wedstrijd, maar hard werken en goed samenspel had uiteindelijk tot gevolg dat onze Junioren aan het langste eind trokken (17-14).

Er is nog veel te doen, maar de mannen en dame hebben een mooie pot gespeeld.

Een trotse coach.

Junioren 2

Afgelopen zaterdag was Junioren 2 te gast bij de Oysters. “Vroegâh” kwamen we daar om tijdens het Moederdagtoernooi huis te houden, nu om onze krachten te meten met het eerste team.

We maken elke week stappen, na onze winst van vorige week wisten we door druk te zetten en onze tackles te maken, de Oysters het in aanvallend opzicht lastig te maken.

Een heerlijke, leuke pot en verdiend gewonnen 10-29, was de eindstand. 

Na een feestje in de kleedkamer was het tijd om te de “wereldberoemde” broodjes worst van Robert (Heel Holland bakt) te verorberen.
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement