2020 veerkracht

-   Cubs

Jullie hebben niet veel nieuws vanuit de CUBS kunnen lezen. Gelukkig is dat er wel en dat deel ik graag.

Vier teams begonnen vol enthousiasme aan het seizoen. 2 teams mogen promoveren door bovenaan in de poule te eindigen: team groen en team rood. Groen kiest vanwege de ontwikkeling om te blijven in de shield en rood promoveert naar de bowl. Geel is heer en meester in de hoogste poule de Cup en blauw heeft het zwaar door de oudere en fysiek sterkere tegenstanders in de bowl en ze vechten in elke wedstrijd voor elk punt.

Eindresultaat voor de statistieken: team geel eerste plek in de poule cup; alles gewonnen, team blauw een mooie derde plek in de poule bowl-A,
Team rood de eerste plek in de poule bowl-B, Team groen een mooie derde plek in de poule shield-C.

Jammer voor de Cubs dat er geen kampioenswedstrijden gespeeld werden. Maar dat geldt voor iedereen.

Seizoen als een nachtkaars uit….. Nee niet echt!

Corona-creativiteit

Want ook bij rugby is innovatie mogelijk. Wat dacht je van trainingen met je teammaten via zoom. Ookal is het alleen maar bootcamp… we waren toch een beetje dichter bij elkaar en aan het trainen.

En dan de CORONA-Challenge. Team rood kreeg van de trainers 24 opdrachten. Een geuze challenge waar ze 2 weken over mochten doen om zoveel mogelijk punten en bonuspunten te verzamelen bij het volbrengen van de challenges.
Variërend van: maak je kiksen schoon tot ‘doe alsof je geslaagd bent en hang de vlag uit met je rugby tas’. Of wat dacht je van: ‘stuur een kaart aan de voorzitter en vraag: wanneer gaan we nu eindelijk weer rugbyen’ en ook: ‘fotografeer jezelf als surf-dude’, ‘doe alsof je een rugby wond hebt’ etc etc.

Vandaag verraste de heren van team rood de trainers met een compilatie in een heus HRC-Cubs-JOURNAAL gevat.

Kijk en geniet want dit is hoe je ook om kunt gaan met tegenslag…. Omdat je even niet mag rugbyen. Ik hoop op een HRC-Cubs-JOURNAAL deel 2 zodat we nog meer creativiteit kunnen laten zien van team Rood.

Een trotse hoofdtrainer