2 x 2

-   Junioren
wedstrijdverslagen HRC Junioren 6/4

Team 1 speelde deze zaterdag zijn laatste reguliere competitiewedstrijd van dit seizoen (uit tegen ’t Gooi). De eerste helft ging het nog gelijk op, maar in de tweede helft bleek ’t Gooi de bovenliggende partij (41-21). HRC sluit de competitie af als 2e in de Cup Poule en speelt op 11 mei in Amsterdam de finale….tegen ’t Gooi. Voor de uitslagen en de stand in de Cup Poule klik je hier.

Ook Team 2 speelde uit. Zij reisden naar Haarlem voor een pot tegen het cluster Haarlem/Smugglers/Houtsche. Ondanks de verwoede pogingen van de thuisploeg om het tij te keren, walste Team 2 met 0-67 over de gastheren heen. Volgende week komt het zelfde team voor de laatste pot van de competitie op bezoek in Den Haag. De verwachting is dat ook Team 2 de competitie dus als 2e zal afsluiten. (In de Ribbon Poules spelen echter alleen de winnaars van de Poules kruisfinales). Voor de uitslagen en de stand in de Ribbon A poule klik je hier.