1x rust & 1x winst

-   Colts
Wedstrijdveslagen HRC Colts zaterdag 18/1

Hoewel het best geruststellend is te weten dat andere clubs soms ook worstelen met de team-bezetting, was het natuurlijke balen voor Colts 2 dat Breda vrijdag moest laten weten dat ze te weinig spelers hadden om een potje te komen ballen in Den Haag. Het was te kort dag om een vervangend programma te organiseren en dus had Colts 2 vrij. Maar we gaan kijken of het mogelijk is we deze wedstrijd (vriendschappelijk) in te halen.

Colts 1 reisden naar Den Bosch om het op te nemen tegen de Dukes. Een groot (voorwaarts) team dat het goed deed in het eerste deel van de competitie. Het eerste kwartier kwam HRC inderdaad niet goed door de verdediging van de Dukes heen, maar toen het team eenmaal warm was gedraaid, was het duidelijk dat ook hier de winst gepakt zou gaan worden. Toen het eindsignaal klonk, stond er nog steeds een 0 op het bord voor de thuisclub en hadden onze Colts 9 tries en 6 conversies laten noteren (0-57).