1e traject Haagsche Harde Leerschool ten einde!

Vanavond (KO 18:45) spelen de deelnemers aan het eerste Haagsche Harde Leerschool traject een wedstrijd tegen een samengesteld team van HRC. Daarmee sluiten zij hun traject naar werk of scholing succesvol af.

Kom naar de club en bekijk hun wedstrijd!

De 1e Haagsche Harde Leerschool

Acht weken lang en drie dagen per week waren ze op onze velden te vinden: 16 Haagse jongeren die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: een beter toekomstperspectief. De jongeren maken deel uit van de 1e editie van De Haagsche Harde Leerschool. Een project dat bestaat uit een bivak, inspirerende gastsprekers, verschillende workshops en (sollicitatie) trainingen, maar vooral veel rugby.

Den Haag is de 4e stad waar De Harde Leerschool kansarme jongeren begeleid naar werk of een opleiding. Dit project is voor de Gemeente Den Haag een van de redenen geweest om met subsidie de complete verbouw van ons clubhuis mogelijk te maken.

Meer informatie over De Harde Leerschool.