1e resultaten Grote Club Actie

-   Benjamins

De grote clubactie is afgelopen week met veel enthousiasme van start gegaan. De eerste volle lotenboekjes zijn ingeleverd! En als we de berichten vanuit de verschillende teamapps mogen geloven komen er binnenkort heel veel meer boekjes aan…..

Volgende week vrijdag 12 oktober zullen we de eerste tussenstand bekend maken en ook welk team aan kop ligt met het totaal aantal verkochte loten!

• Superloten: mensen/bedrijven die geïnteresseerd zijn in het kopen van een superlot (€ 150,00) kunnen contact opnemen met Pauline Tiedema (tel: 06 14434703).
  • Nieuwe lotenboekjes kunnen achter de bar in het clubhuis verkregen worden (tegen inlevering van het volle boekje)
  • HRC is verplicht om de ingevulde machtigingen nog 14 maanden te bewaren als bewijs wie hoeveel loten heeft verkocht. Dit voor het geval een koper bezwaar maakt tegen de afschrijving of twijfels heeft over het aantal loten dat is gekocht.
  • Lees de spelregels nog even terug van de Grote Club Actie!

We wensen jullie allemaal heel veel verkoopsucces!

Hartelijke groeten,

Namens de evenementencommissie,