19-20-21 juli: Rugbyclinics op Haagsche Rugby Club

  -   Nieuws
Rugby camp

Wat is er mooier dan de hele dag rugbyen? Niets! Daarom organiseert Rugby Spirit deze zomervakantie drie hele gave rugbyclinics op HRC voor kinderen van 6-17 jaar. Je kan je inschrijven voor één, twee of drie dagen. Deze rugbydagen zijn aanvullend op elkaar en staan in het teken van een specifiek thema. En helemaal bijzonder: de clinics staan onder leiding van internationals Kevin Krieger, Andy Darlington en Victor Huurman!

Tot 1 juli 10% korting op inschrijving met code HRC10

Maandag 19 juli: Rugbyclinic “Group Skills & Individual Skills”. Trainen op verschillende technieken en met jou deze verbeteren.

Dinsdag 20 juli: Rugbyclinic “Contact Skills & Decision Making”. Super belangrijk in de sport: de juiste beslissingen maken onder druk.

Woensdag 21 juli: Rugbyclinic “Attack & Defence”. De focus ligt op alle vaardigheden die bij

aanvallen en verdedigen komen kijken.

Training van topspelers

De rugbyclinics staan o.l.v. internationals Kevin Krieger, Victor Huurman en Andy Darlington. Naast deze geweldige spelers zijn er andere internationals, NTC-spelers en ereklasse spelers aanwezig om het beste uit jou te halen.

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop. Plezier zit in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende activiteiten.

Hoe ziet de dag er uit?

We beginnen om 9.30 uur en de dag eindigt om 16.30 uur. Je kan vanaf 9 uur worden gebracht en tot 17 uur worden opgehaald. Een rugbydag is een dag vol specifieke

rugbyclinics. Alle oefeningen duren 15 minuten en we hebben tijdens de dag diverse pauzes, waarin je even kan bijkomen en we leuke spellen doen.

Leeftijd, niveau en indeling

De rugbyclinics zijn voor kinderen van 6 t/m 10 en 11 t/m 17 jaar oud. Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en voorkeur. De groepen zijn ongeveer 10 kinderen groot, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen. Voor de kinderen van 6-10 jaar zijn er ook andere activiteiten, naast het rugbyen. Voor de oudere kinderen is het echt een performance clinic.

Corona protocol tijdens de rugbyclinic

Tijdens de clinics houden we ons aan de corona protocollen. Mocht door weersomstandigheden of maatregelen het niet kunnen door gaan, dan volgt volledige restitutie.

Inschrijven en meer informatie:

Bekijk de website www.rugbyspirit.nl en volg de voorbereidingen via Instagram en Facebook

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement