16e Van der Loos

  -   Nieuws
Vd Loos fam toernooi
Wat was het weer een feest!

Op Hemelvaart jongsleden vond het Piet van der Loos familietoernooi plaats. Dit was de 16ekeer, dat dit mooie toernooi voor jong en oud, plaatsvond! 

In traditie met zonneschijn en mooi weer. In grote getallen was de opkomst 8 teams, 80 volwassenen en 60 kinderen. Wat een feest! Strak begonnen we het toernooi om 13 uur. Ieder team speelde 3 poule wedstrijden en er werd sportief en met veel plezier gespeeld. Schitterend om de jongsten onder ons te zien spelen en met menige side step de ouderen generatie er uit te spelen. Uit de poule wedstrijden kwam er een knock out fase met een uiteindelijk fantastisch winnaar: de jonge telgen van Les Intouchables!!

Bij de prijsuitreiking werd een kleine speech gehouden door onderstaande. Het is fantastisch om te zien hoe onze mooie club HRC onder het beleid van ons bestuur bloeit en groeit. Rugby verbindt en brengt vriendschappen voor het leven. Door samen te strijden op het veld en samen plezier en ervaringen te delen is er vriendschapsverbinding. De jeugd heeft de toekomst en om dit te benadrukken werden weer 2 schitterende jonge talenten erkent met de speler en speelster van het toernooi 2023! Gefeliciteerd Schalk en Dorine beiden van Intouchables team! De wisselbeker ging naar het team van Les Intouchables met de grootste groep jongere deelnemers. Een betere winnaar kon er niet zijn!

Na de uitreiking volgende de BBQ, die fantastisch georganiseerd werd door Debby en Kenneth van Food to Love.  Onder een drankje en de heerlijke swingende muziek van DJ Robbie werd er nog lang door gefeest!

Een fantastische dag. Volgend jaar weer! Ben jij er dan ook bij?

Ovale groet,
Raymond    

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement