11-12-13 juli: Rugbykamp op HRC

  -   Benjamins
Na de eerdere aankondiging hierbij meer informatie over de rugbykampen op HRC in juli

Internationals (en HRC-ers) Jordy Hop en Noa Donkersloot geven jou 3 dagen lang training tijdens het rugbykamp op HRC van 11-12-13 juli. Tijdens dit rugbykamp ga je veel leren en krijg je clinics van diverse andere topspelers. Daarnaast is er ruimte voor extra leuke activiteiten en veel afwisseling. De drie dagen sluiten we af met een spectaculaire Rugbyshow. Kortom: een onvergetelijk rugbykamp dat je niet mag missen!

Data: 11 t/m 13 juli 2022
Locatie: Haagsche Rugby Club
Leeftijden: 6-17 jaar, indeling op leeftijd en niveau
Clinics van internationals en andere topspelers
Inschrijven via www.rugbyspirit.nl

Training van topspelers

Dit speciale rugbykamp staat o.l.v. HRC-spelers en internationals Noa Donkersloot en Jordy Hop. Zij zullen hun passie voor rugby op jou overbrengen. Samen met andere topspelers gaan ze het beste uit jou halen. Je krijgt veel individuele tips en je zal op een andere manier trainen dan je gewend bent. Doordat de rugbythema´s iedere dag opbouwen, merk je dat je echt beter zal worden. Dat maakt het rugbykamp van Rugby Spirit uitdagend en leerzaam.

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop. Plezier zit in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende spellen. Op woensdag sluiten we af met een spectaculaire Rugbyshow voor de ouders, waarin we al onze rugbyskills laten zien.

Hoe ziet de dag er uit?

We beginnen om 9.30 uur en de dag eindigt om 16.30 uur. Je kan vanaf 9 uur worden gebracht en tot 17 uur worden opgehaald. Een rugbykamp gaat net een stapje verder dan de clinicdagen. Zo is het net wat leerzamer, leuker en uitdagender. Alle oefeningen duren 15 minuten en we hebben tijdens de dag diverse pauzes, waarin je even kan bijkomen en we leuke spellen doen. Het wordt een onvergetelijke ervaring.

Leeftijd, niveau en indeling

De rugbyclinics zijn voor kinderen van 6 t/m 10 en 11 t/m 17 jaar oud. Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en voorkeur. De groepen zijn ongeveer 10 kinderen groot, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen. Voor de kinderen van 6-10 jaar zijn er ook andere activiteiten, naast het rugbyen. Voor de oudere kinderen is het echt een performance kamp.

Minder dagen meedoen

Dat is mogelijk. Bekijk de website voor de opties.

Inschrijven en meer informatie:

Bekijk de website www.rugbyspirit.nl en volg de voorbereidingen via Instagram en Facebook

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement