100!

  -   Dames
Fleur de Koning 100 ste cap voor HRC
HRC feliciteert Fleur van harte met deze mijlpaal

Fleur de Koning heeft dit weekend een mijlpaal bereikt. Fleur draagt al vele jaren haar steentje bij aan HRC Dames en daarmee is zij een van de meest gerespecteerde speelsters van haar generatie binnen HRC Xtreme.

Samen met haar HRC Xtreme teamgenoten speelde Fleur zondag 5 februari haar 100ste wedstrijd, thuis tegen Lady Wasps. Een wedstrijd die HRC Dames overtuigend won met 46 – 7. Daarbij speelde Fleur ook nog eens een belangrijke rol bij overwinning. Ze was een drijvende kracht in de scrum, had een paar hele mooie carries en domineerde in de counter-rucks.

Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg Fleur haar 100-speld uitgereikt door Marcel del Prado, de hoofdcoach van de HRC Dames. Daarbij was Matt Roper – onze Director of Rugby – namens het bestuur present om Fleur te feliciteren en haar te bedanken voor haar jarenlange trouwe inzet voor HRC.

Fleurs teamgenoten zetten haar natuurlijk ook in het zonnetje. Van hen kreeg ze een ingelijste selectie foto’s ter herinnering aan haar geweldige prestaties in de afgelopen 100 wedstrijden voor HRC Xtreme.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement