Zondag 19 februari: Jong Oranje U18 – Exeter Chiefs

-   Colts
Exeter Chiefs

De wedstrijd wordt gespeeld bij HRC. KO 14.30 uur.

Jong Oranje U18 bereidt zich voor op het EK dat van 9 – 15 april wordt gehouden in Frankrijk.
Maar liefst vijf HRC-spelers zijn geselecteerd: Castor Magis, Lodi Buijs, Renger van Eerten, Lorenzo Groos, en Maxx de Ceuninck van Capelle. Ook onze HRC-talenten Mink Scharink, Robin Weersma en Tyren Kroos die nu in Zuid-Afrika spelen, zijn geselecteerd.

Samen met Jong Oranje U20, met zes spelers van HRC, is de selectie druk bezig om oa via crowdfunding geld op te halen om naar het EK te kunnen gaan. Voor en tijdens de wedstrijd zijn er daarom allerlei sponsoractiviteiten zoals een loterij, de verkoop van stroopwafels, hoodies en nog veel meer.

Bij de kassa aan de bar is er een mogelijkheid om een klein bedrag extra te pinnen onder het motto; ‘Pin een euro extra en steun Jong Oranje’.

Kom onze jongens aanmoedigen steun de selecties om naar het EK te kunnen gaan!