Wedstrijdverslagen Cubs

-   Cubs
29/10

Tijdens de herfstvakantie moesten de Cubs stevig aan de bak tegen 4 Engelse teams. Die wedstrijden werden met wisselend succes afgerond en voor de laatste pot, toen het bericht van het overlijden van onze Erevoorzitter nog maar net bekend was, namen de spelers als vanzelfsprekend een minuut stilte in acht.

Het opvolgende weekend (29/10) hadden de spelers van het eerste team wat meer spanning in het lijf dan gebruikelijk. Er moest uit worden gespeeld tegen ’t Gooi. DE wedstrijd: ’t Gooi is een van de grootste concurrenten. Vooraf was het verschil tussen beide teams in de ranglijst slechts 1 punt in het voordeel van HRC. Alle spelers waren super gefocust en na een goede warming up werd er door HRC van begin af aan fel en attent gespeeld. Onder die druk maakte ’t Gooi wat foutjes. HRC kon daar optimaal gebruik van maken en kwam vrij snel op voorsprong. Het begin van de  2e helft was wat rommelig en HRC kwam wat meer onder druk te staan, maar hield de nul. De eindstand was 0-19. Een schitterende wedstrijd met goed spel aan beide kanten. Zo willen we vaker spelen! Dat HRC aan kop gaat in de Cup 1e fase, kan je hier zien.

Het tweede team moest op bezoek bij Gouda, de nummer 3 van de ranglijst. Dat dat een zware en moeilijke pot zou worden, stond vooraf dus al vast. Bijkomend nadeel was dat het team verre van compleet was. Als je die factoren bij elkaar optelt verdient het tweede absoluut een schouderklop, want de schade bleef relatief beperkt. Voor de stand in de Bowl Zuid klik je hier.