Trainingsweekend TBM groot succes

-   Benjamins

Afgelopen weekend is het traditionele trainingsweekend voor TBM weer gehouden. Naar dit jaarlijkse evenement, kamperen op de club met al jouw vriendjes, wordt door velen reikhalzend naar uitgekeken, terwijl een enkeling het misschien toch ook wel een beetje spannend vindt (en anders hun ouders wel).

Zaterdag verzamelen
tbm-weekend-erehaag-1eDeze ochtend was ook de eerste competitiezaterdag. Dus iedereen had al enkele wedstrijden in de benen. Vanaf 14 uur kwamen de eerste Turven en Benjamins naar HRC om samen met hun ouders de tent op te zetten. Toen die eenmaal stonden konden de stoere TBM’ers het eerste gaan aanmoedigen, Maar niet voordat ze een erehaag hadden gemaakt waardoor de spelers van beide partijen mochten lopen bij het betreden van het veld. Mede dankzij hun vele aanmoedigingen won HRC1 van Castricum.

Fotoreportage
In de pauze van de wedstrijd werden de Turven, Benjamins en Mini’s op de teamfoto gezet. Ook was er een 360′ fotograaf aanwezig. Dat zullen mooie foto’s worden! Als ze klaar zijn komen de mooiste op deze site!

Middag- en avondprogramma,
Na een welverdiend ijsje waarvoor iedereen netjes in de rij ging staan (zoals het hoort, hulde!), was het tijd voor het middagprogramma. Zo gingen de Turven en Benjamins lekker een uurtje trainen terwijl de mini’s hun tent gingen opzetten.

tbm-weekend-pasta’s Avonds was er voor iedereen pasta. Dank aan alle hulpploegen en natuurlijk de kok die een heerlijke maaltijd had voorbereid.
Na het het eten gingen de turven lekker naar hun kampeergedeelte waar de film over meesterschurk Gru en zijn in spijkerbroek gehulde gele boevenbrigade, werd vertoond. Nadat de avonturen van de Minions afgelopen waren, was het voor hen bedtijd.

De benjamins gingen bij schemering Clingendael in voor het dierengeluidenspel. De trainers waren verstopt, aan de Benjamins de eer om ze te zoeken. Jammergenoeg hebben ze niet alle trainers kunnen vinden.

Na het nuttigen van chocolademelk en een grote hoeveelheid geroosterde marshmallows, was het ook bedtijd voor de Benji’s en de Mini’s. Ondanks dat er in sommige tenten nog lang werd gekeet, hebben de trainers ook onder het genot van een hapje en drankje kunnen bijpraten, terwijl in de verte in het clubhuis de spelers van HRC1 nog lekker aan teambuilding deden.

Ontbijt met natuurlijk eieren en spek en het ochtendprogramma
tbm-weekend-eiLangzaam werd het weer dag en terwijl de trainers moeizaam uit hun tent, kampeerwagen of auto kropen, waren de meeste kids al weet snel op de been. Tijd voor ontbijt! En wat is een trainingsweekend nou zonder gebakken eieren met spek?

Na het ontbijt gingen de Turven Clingendael in voor hun bosspel. Ze troffen geen Benji trainers meer aan die verscholen achter een struik een slang of kat nadeden. We gaan er dan ook maar vanuit dat alle trainers heelhuids thuis gekomen zijn.

De Mini’s gingen onderling de strijd aan terwijl de Benji’s lieten zien hoe ver ze de bal kunnen passen, pylonen kunnen omgooien, door gaten kunnen passen en of ze al een beetje kunnen kicken op de palen. Kortom, 6 oefeningen met heel veel plezier!

Vanaf 11:30 konden met behulp van de ouders de spullen worden gepakt, de tenten weer worden opgeborgen en de laatste troep worden opgeruimd. Het traditionele trainingsweekend was helaas al weer voorbij. We hebben veel vermoeide gezichtjes het terrein zien verlaten, trainers incluis 🙂

Turven, Benji’s en Mini’s, dank voor jullie inzet en gezelligheid. We gaan een mooi seizoen tegemoet!