Ton van der Loos benoemd tot Erelid HRC

Ton van der Loos erelid HRC

Het bestuur, de Ereleden en de ALV van de Haagsche Rugby Club hebben unaniem besloten Ton van der Loos te benoemen tot Erelid van de Haagsche Rugby Club. Voor Ton totaal onverwachts kreeg hij afgelopen donderdag de oorkonde en badge uitgereikt door de Voorzitter. Ton vroeg zich al af waarom zijn zoons en vrouw opeens op de vergadering waren…

Ton is dit jaar op de kop af 50 jaar lid. En niet zomaar lid. Er is geen functie of Ton heeft hem niet bekleed. Voorzitter, trainer, barhoofd, teammanager etc. Hij is de drijvende kracht achter de Club van 100 en ook nu weer, nu Harm, teammanager van het eerste, tijdelijk wegens ziekte zijn functie heeft moeten neerleggen, staat Ton op om hem te vervangen. Hij treedt op als veilingmeester tijdens de fundraisers en stuurt trouw wekelijks uitgebreide wedstrijdverslagen naar alle geïnteresseerden.

Kortom, Ton is hét voorbeeld van een clubman. Wij feliciteren Ton met zijn welverdiende benoeming en danken hem nog meer voor zijn tomeloze inzet voor de club.

Ton, zonder jou zou HRC niet zijn wat het nu is, bedankt daarvoor!