Thriller

-   Cubs
wedstrijdverslag Cubs 2 6/5

De eerste wedstrijd in de Play-Off om plaats 3/4 in de Shield Midden poule werd nipt gewonnen door de Amstelveense RC (15-20). Cubs 2 reisde op 6/5 af voor de revanche. Ook dit keer werd het weer nagelbijten langs de lijn, maar de sfeer was desondanks heel goed. Halverwege stond het gelijk (5-5). Daarna wist HRC echter een voorsprong te nemen die – ondanks verwoede pogingen van Amstelveen – niet meer uit handen werd gegeven. De eindstand werd 22-17. Daarmee is de over-all stand precies gelijk en dan schrijven de reglementen voor de play-offs een shoot out voor….daar kwam het echter niet van (de scheids bleek al vertrokken…).

De laatste competitie wedstrijd van Cubs 1wordt volgende week thuis gespeeld (KO 10 uur).