Tegenstand?

-   Cubs
wedstrijdverslag HRC Cubs 21/1

Het is even echt winter. Het tweede Cubs team zou deze eerste competitiezaterdag van 2017 uit spelen tegen Haarlem. De velden in Haarlem waren echter bevroren en dus kreeg het tweede “ijsvrij” en staat deze pot nu voor 4 februari gepland.

Het eerste team speelde echter thuis en had daar een schitterend kunstgrasveld ter beschikking. De Cubs van Hilversum konden dus prima worden ontvangen. Nou ja “prima”; Hilversum bleek nog niet helemaal ontwaakt uit de winterslaap en bood weinig tegenstand. HRC Cubs 1 wilde daarentegen – na die paar weken gedwongen rust – erg graag weer spelen en dus werd er tot aan het eindsignaal fanatiek gejaagd, snel gecombineerd en ging het hele team er vol tegenaan. Dat resulteerde in 97-0 winst. Omdat de andere wedstrijden in de Cup Poule allemaal werden afgelast is de stand (klik daarvoor hier) even wat onduidelijk. (Zeker omdat de uitslag van de enige andere “kraker” – ’t Gooi vs Breda – tot 4 februari a.s. op zich laat wachten).